HANDELSBETINGELSER

ONLINE SALG:
VOLUMEVILLAGE.DK, Er billetprisen under 100,- vil der blive pålagt et gebyr på 10,-. Er billetprisen over 100,- eller over vil der blive pålagt et gebyr på 20,-

DØRSALG:
Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner. Intet gebyr medmindre andet er anført

GARDEROBE-POLITIK:
Vi tilbyder garderobeplads til nogle arrangementer. Uafhentede jakker/tasker med mere afleveres løbende til hittegodskontoret – oftest inden for en fire ugers periode. Har man glemt sin jakke, skal man derfor hurtigst muligt efterfølgende henvende sig til Volume Village (find kontaktinfo under “kontakt”).

GENERELLE HANDELSBETINGELSER:
Priser:
Billettens pris er inklusiv moms.
Forsendelse:
Billetten sendes via mail og skal enten medbringes via telefon eller udprintet.
Aflysninger:
Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførsel eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning. Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til at billetten refunderes. I det tilfælde refunderes hele billettens pris, ved henvendelse til det sted billetten er købt. Billetter der er købt via VolumeVillage.dk refunderes automatisk, hurtigst muligt efter aflysning. Der kan gå op til en uge. Betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.
Forbehold:
VOLUME VILLAGE TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE ARRANGEMENTER
Reklamation:
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til arrangementets arrangør. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Volume Village via kontaktoplysningerne på vores kontaktside.
Fortrydelsesret:
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN
Sprog:
Alle kontrakter indgås på dansk
Betalingskortgebyr:
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr.

Købssummen trækkes først fra din konto den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Volume Village krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Quickpay / Clearhaus, og Volume Village gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut, for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.
Dine personlige oplysninger:
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Volume Village og opbevares i maximalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.volumevillage.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Volume Village sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og email til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.
Som registreret hos Volume Village, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Volume Village via mail.

Dataansvarlig:
Volume Village (APS)
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96