Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Afskum | Support: Morice
14/10/2023 // 19:00 - 23:00

Afskum

 

Navnet emmer af dårligdom. Et afskum er ifølge ordbogen en afskyelig person. Og så hørmer navnet langt væk af metal. Alt kunne næppe være længere fra virkeligheden.

Forestil dig i stedet keyboard-bårne popsange i mol, leveret af en charmerende snøvlevokal, som synger fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind. Det er musik, som flyder let, men som vejer tungere, end overfladen lige afslører.

Bag Afskum finder vi Prince Askar og hans fortællinger om livet som ungt menneske.

GAFFA: “Med en vild blanding af iskolde synth-keys, energiske trommer og målrettede basgange lyder den instrumentale del af Afskum som noget, Future Islands kunne finde på. Men så er der hovedpersonen, Prince Askar. Først er der hans karakteristisk dybe stemme. Dernæst hans usammenlignelige scenetilstedeværelse, hvor man det ene sekund ser ham råbe ,som var han i livsfare og det næste krummer han sig helt sammen og snakke-synger, som var han bare en knægt. Man kan ikke andet end tabe kæben over hans kompromisløse scenetilstedeværelse.”

Afskum udgav sit debutalbum den 21. april 2023.

 

MORICE

Morice er en ung Århusiansk rapper der i sommeren 2023 debuterede med sin første Ep ‘KVALME’. Morice fortælller om følelsen af at skulle komme ud med noget og den sårbarhed og overeksponering der skal til. Det er en fortælling om at have vænnet sig til en deprimeret mentalitet, apati, lavt selvværd og selvtillid, men med et ønske om at forbedre sig selv. Hans musik omfavner det alternative hiphop med jazzede produktioner, der understøtter vokalen og lyrikken. Med alt fra søde og drømmelige sange til det hårde og mærkelige.

 

 

Detaljer

Dato:
14/10/2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
150,00kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige