Indlæser Begivenheder
Astrid Engberg
20. september // 19:00 - 23:00

Astrid Engberg

 

Den danske sangerinde, producer, komponist og DJ Astrid Engberg, København, udgav i september 2023 sit andet album Trust. Astrid Engbergs musik spænder over moderne soul, R&B, nu jazz og moderne klassisk musik, og lytteren inviteres ind i et univers af både minimalistiske og tunge produktioner, personlige historier og spirituel søgen. En fortryllende stemme, der udtrykker både en oprigtig følsomhed og dyb styrke.

 

Til efteråret 2024 tager hun det anmelderroste album (Politiken, GAFFA, Information m.fl.) med på tour på de danske spillesteder.

 

Hendes debutalbum Tulpa, som Bandcamp Daily listede som et af de bedste album i 2020, gav også national anerkendelse, da hun vandt årets bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz samt Steppeulven for Årets Producer.

 

På Tulpa satte Astrid bl.a. ord på sin mentale og fysiske bedring efter en hovedskade, som stadig påvirker hendes hverdag over et årti senere: “Grunden til, at jeg laver musik, er fordi det er mit bedste sprog,” siger Astrid åbenhjertigt, mens hun tilføjer, at musikken gav hende en følelse af at være hjemme.

 

På sit andet album Trust hylder Astrid intuitionen og moderskabet med alt hvad det bringer.

 

Hun samarbejder med en række nordiske talenter, såsom Maria Dybbroe, Tobias Wiklund og J. Ludvig III, samt Los Angeles-baserede Miguel Atwood-Ferguson – en æret multiinstrumentalist, dirigent og komponist. Albummet tog form efter fødslen af hendes første barn, og albummet blev skabt med legende glæde, åbenhed og taknemmelighed over en periode på ni måneder.

 

“Albummet er skabt af kærligheden til intuitionen, moderskabet og en påmindelse til mig selv og alle andre om, at man har lov til at være i verden på en anden måde end samfundet dikterer.” – Astrid Engberg.

 

 

Detaljer

Dato:
20. september
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
190,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Astrid Engberg
190,00 kr.
301 tilgængelig