Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
BALOOSH * Få billetter *
20. april // 19:00 - 22:30

BALOOSH

*FÅ BILLETTER*

 

Aarhusianske BALOOSH følger op på sit debutalbum ”Ny Art” fra maj måned i år med singlen ”Danser Med Dæmoner” og offentliggør i den forbindelse sin næste Danmarksturné.

 

”Danser Med Dæmoner” er den første single, de to barndomsvenner Baloosh og Omar har teamet op på. Samarbejdet er opstået på baggrund af deres lange relation, da de begge er opvokset i det samme kvarter i Bispehaven i Århus V. De to artister deler den samme hyper-melodiske tilgang til musikken og skriver begge om livet i ghettoen på godt og ondt.

 

Sangen handler om at have nogle problemer eller svære ting i livet, som man ikke får taget hånd om, i momentet de sker. Og når det er tilfældet, så vender de ofte tilbage igen og igen, og ender måske med at sætte sig som traumer eller ar på sjælen. Livet kan dermed ofte føles, som en dans med de dæmoner man bærer med sig fra fortiden. Sangen er de to unge rapperes måde at udtrykke nogle af de her svære følelser på.

 

Baloosh er en af de mest spændende sangere og rappere på den danske musikscene i dag. Med sin dybe lidenskab for musik og en unik lyrisk stil, har han hurtigt opnået anerkendelse for sine overbevisende, personlige og ærlige tekster. På sit debutalbum ”Ny Art” manifesterede Baloosh netop dette, og han formår til stadighed at være den brobygger mellem genrer og udtryk og mellem klasserne i samfundet, som han tidligt i karrieren besluttede sig for han ville. Baloosh gjorde sin entré på den danske musikscene for blot tre år siden, hvor han bl.a. var en bærende del af DR-dokumentaren ”Ghettostjerner”. Hans anmelderroste debutalbum udkom i maj i år, efter han spillede Spot Festival. Over sommeren har han bl.a. optrådt på Roskilde Festival og Nibe Festival, samt været en tur rundt på GRØN koncert med L.O.C.

 

DJ Santana (warm up)

Den aarhusianske DJ forstår at sætte gang i hofterne og er kendt for at spille lækre afro, hip hop og r&b tunes. Glæd jer 💃🕺

**OBS**

KONCERTEN ER INDENDØRS

Detaljer

Dato:
20. april
Tidspunkt:
19:00 - 22:30
Pris:
160,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige