Indlæser Begivenheder
BASELØS
2. november // 19:00 - 22:00

BASELØS SPILLER I HJEMBYEN

Baseløs er et Aarhusiansk band, der med sin organiske poplyd og gennemtænkte tekstunivers, langsomt overvinder Danmarks hjerter. Specielt sangene ‘Helt til København’ og ‘Hvad tænker du om det’ har for albor gjort Baseløs bemærket på den danske Indie-scene. Baseløs’ sange tager udgangspunkt i ungdomme og alt der hører med. Sangene fortæller om alt fra venskaber til forelskelser og kærestesorger, til usikkerheder, det at blive voksen og vigtigheden i at leve i nuet. Bag bandet, Baseløs finder man fire dygtige unge musikere og sangskrivere, som nyder at give deres take på dansk popmusik. De stræber efter at skabe sange som kan mærkes.

 

Du har nok stødt på Baseløs på P4, hvor de har haft flere sange i rotation, læst om dem i GAFFA, eller hørt dem på din yndlings-playliste på Spotify. Du har også kunne opleve Baseløs på de store scener såsom Jelling Musikfestival, TRAIN og Smukfest. De glæder sig til endnu engang at indtage live-scenen med deres efterårstour i 2024. Derudover har Baseløs kultiveret sig en fanbase og oplevet opbakning på de sociale medier, som TikTok og Instagram, omkring forskellige videoer af f.eks. akutiske cover af velkendte sange samt andet originalt inhold.

 

Detaljer

Dato:
2. november
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
125,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Baseløs Alm.
125,00 kr.
303 tilgængelig