Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
BOB MARLEY TRIBUTE CONCERT
24. februar // 21:30 - 03:30

Det er en stor ære for Jam Link Intl i samarbejder med Volume Villgae at kunne fejre reggaekongens fødselsdag og præsentere kunstnere, der alle hylder reggaemusikken med Bob Marley som forbillede.

 

Bob Marley hyldestkoncert med Empress Black Omolo direkte fra Holland og det lokale One Love Marley Band. Herudover følger et brag af lydsystemer; Booyaka sound som i år kan fejre 30 års jubilæum, DJ Henning og Denali Crew.

 

I 2024 kunne Bob Marley være fyldt 79 år. Dette markerer vi på Volume Village d.24. Februar 2024.

 

Empress Black Omolo

Tag godt imod ”The Rastafarian Empress Black Omolo” med kenyanske rødder som kommer med sange fulde af positive vibes og gode budskaber. Black Omolo er en erfaren kunstner og sangerinde, der har optrådt på store scener rundt om i verden, Hun medbringer en fantastisk energi på scenen og hun er klar til at skabe en fed fest med os alle. Læs mere om hendes musikalske rejse i biografien på linket.

https://www.reggaeville.com/artist-details/black-omolo/about/

 

One Love Marley Band

One Love Marley Band tilbyder en unik koncertoplevelse og inviterer publikum indenfor i det særlige musikalske univers, som Bob Marley and the Wailers skabte tilbage i 70’erne.

 

I løbet af den korte karriere og Bob Marleys alt for tidlige død i 1981 nåede bandet ikon status og spillede store stadionkoncerter over hele verden.

 

One Love Marley Band spiller Bob Marley som ingen andre i Danmark og har specialiseret sig i at spille med den originale feeling og dyrke de små detaljer, som smelter musikken sammen.

 

Musikken og de eviggyldige sange med budskaber om fred, oprør mod undertrykkelse og frem for alt kærlighed, rammer spot on i en samtid, hvor der er en længsel efter frihed og samhørighed. Følelser man får med sig hjem fra en OLMB-koncert. Til koncerter oplever bandet, hvordan musikken i den grad favner og begejstrer det brede publikum i alle aldre. Nogle genopdager kærligheden til Bob Marley og til reggaemusikken, andre betages for første gang og vender ivrigt tilbage til næste koncert.

 

Link til One Love Marley Band:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2oXzQkoUuN6aK6zS9gpV1d?si=dQ8iMK6sR9OABJLEPNMzRg

One Love Marley Band: http://moremusic.one/one-love-marley-band/

Facebook: https://www.facebook.com/onelovemarleyband/

 

Sammenhold, fred og kærlighed

Den jamaicanske reggaemusik er optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste som en særlig kulturarv, der skal beskyttes, udvikles og promoveres. En stor del af denne hæder kan tilskrives Bob Marley, der om nogen formåede at bringe reggaemusikken ud til alle fire verdenshjørner med budskaber om sammenhold, fred og kærlighed.

 

Interaktiv præsentation

Som altid vil der være en interaktiv præsentation af Rastafari-kulturen og fortællinger om Bob Marleys liv og musik udført af Gaffa-journalist Henrik Bæk.

 

Program

21:30 – Dørene åbner med kulturunderholdning og DJ

22:00

Live Music Starts

01:00

After Party

Boyaka Sound

Denali Sound

 

Kunstner Anette Vogel udstiller reggae inspireret kunst og sine populære håndlavede One love Scarfs. Her er mulighed for at gøre sig en god handel.

 

Marley kaffe vil være på stedet hvor de uddeler smagsprøver og sælger den velsmagende Jamaicanske kaffe.

 

Kom og fest med os på Volume Village og få en Jamaicansk oplevelse til alle sanser!

Let’s get together and feel alright!

 

One Love fra

Henzel Clarke og JamLink-crew

Detaljer

Dato:
24. februar
Tidspunkt:
21:30 - 03:30
Pris:
150,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Jam Link Intl.
Telefon
29 93 42 43
E-mail
info@jamlinkintl.com
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige