Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
BRANCO | RIDEHUSET TAKEOVER | SUPPORT: NS GANG & CELINE | HOSTS: GRÅZONEN
15/09/2023 // 19:00 - 02:00

BRANCO I RIDEHUSET

”Ingen lyder større en Branco”. Sådan lød det fra både anmeldere og fans, da Branco den 1. januar 2021 udgav albummet BABA BUSINESS 2, der sidenhen indtog hele toppen af Spotify-charten og blandt andet blev vurderet til et af det års bedste albums af musikmagasinet Soundvenue.

 

Branco rundede 2020 af som den store vinder ved DMA med hele 3 statuetter, og samlet set har Branco nået en imponerende milepæl i sin karriere med over 100 mio. streams og tre dobbelt- og platincertificerede albums og i den grad bevist, at han kan levere lyrisk tyngde og solide produktioner.

 

I september 2021 udkom jubilæumsalbummet ”10 YEARS”, der tæller features med prominente internationale og danske artister.

 

I sommeren 2021 var Branco ligeledes en del af line-up på Roskilde Summer Days til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

 

I marts 2022 præmierede TV2 Zulu dokumentarserien ”Branco – En Ny Begyndelse”, hvor du kommer med bag om rapperen og hans musik. I oktober samme år indtog Branco Forum Black Box, hvor han gav sin største koncert til dato.

 

Siden har Branco udgivet stærke singler som ”Sexy Back”, TODO O NADA” og ”DAGLIG DOSIS” i 2023, med mange flere spændene projekter på vej.

 

Eventet bliver klassisk Aarhus Volume stil. Branco kommer og spiller, vi sørger for noget stærk opvarmning og når koncerterne er forbi sætter vi nogle at byens bedste DJ’s bag pulten og holder festen køren til ud på natten!

 

Support:

 

NS GANG

NS Gang består af de 3 unge århusianske rappere Luko, Qwe og Dreads, der bl.a. hi>er med sangene Mad Pre>y, Yoyo, Se Mig og Want Do, Wine and Kotch. NS Gang blev i 2020 signet med pladeselskabet Sony Music og Hiroshima, der er eget af rapperen Sivas og produceren Reza, der begge omtaler rapgruppen som bannerførerne for en ny dansk rapgeneraNon. Luko gæsteoptræder desuden på Sivas’ seneste album ’Forza’ på sangen Comrads.

NS Gang har sammensat en koncert trackliste bestående af både afro og trap-prægede sange, der kan skabe god stemning ved hver begivenhed. Musikken Nltaler med stor sikkerhed Jeres unge målgruppe!

 

CELINE

CELINE er indbegrebet af attitude, med hårde bars og legende flows, hvilket kan høres i hendes tekstunivers og mærkes når hun indtager scenen.

Hun udgav sin debut Ep ‘Attitude’ i maj. Samme måned spillede hun som support, for Danmarks hiphop legende Johnson, på hans 2023 tour ‘Uden filter’. De to udgav kort efter singlen ‘Iskold’ sammen, hvilket er præcis hvad CELINE er!

 

Co-presenters & Host:

GRÅZONEN

Ahmed Omar og Hassan Hagi, kendt for deres evne til at levere dybdegående samtaler og humor i Gråzonen, ser frem til at skabe en unik atmosfære, hvor publikum kommer til at opleve deres karisma og charme til scenen som konferencierer for denne særlige begivenhed. Deres podcast er karakteriseret ved deres dybdegående samtaler, deres åbenhed, humor og hjertevarme, hvor værterne tager os med ind i “gråzonerne” af vores tilværelse.

 KONCERTEN ER EN DEL AF ‘RIDEHUSET TAKEOVER 2023’ – ET PROJEKT UDFØRT AF AARHUS VOLUME

Detaljer

Dato:
15/09/2023
Tidspunkt:
19:00 - 02:00
Pris:
200,00kr.
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/2HMDBSKMz

Sted

Ridehuset
Vester Allé 1
Aarhus C, Danmark, 8000 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige