Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Dillistone | Support: PRADANØIA
6. april // 19:00 - 23:00

Dillistone

Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet står Morten Aamodt, som er en danskfødt producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina.

Dillistones første succes kom online gennem en række af succesfulde remixes – særligt for den internationale popstjerne Dua Lipa, før han gik videre til at fokusere på sangskrivning og originaler. Siden da har Dillistone ramt over 100 millioner streams, og mere end 1 million månedlige lyttere på Spotify.

I 2022 tog Dillistone første skridt ned ad en ny vej i sin karriere, en rejse som bestod i at tage sin melankolske dance fra studiet til scenen. Derfor meldte Dillistone sig til P3 Karrierekanonen 2022, som han endte med at vinde.

Kort efter blev hans sang ”Haunted” valgt som P3’s Uundgåelige, ramte #1 på dansk Shazam og toppede #5 på den danske airplay chart. Dette kickstartede den lokale karriere for Dillistone, som siden da har fokuseret på at lave ny musik og spille liveshows. Han har allerede besøgt det meste af Danmark med sit følelsesladede show, og optrådt i både Oslo og Berlin.

Dillistone rundede 2022 af med det mørke pop-house track ”Over You” – En udgivelse, der markerede slutningen på et fantastisk 2022, men også begyndelsen på et 2023, som står på mange flere udgivelser og liveshows for Dillistone. I oktober drog han forbi en udsolgt Ideal Bar, hvor han samme aften annoncerede sin headliner koncert i Lille Vega 4. april 2024.

PRADANØIA

Pradanøia er en dansk duo, som kombinerer UK Garage,
techno og pop, og lader det smelte sammen med skandinavisk melankoli. Musikken favner et bredt
spænd af følelser udtrykt gennem konfronterende lyrik og pulserende lydlandskaber, der
konstant bevæger sig mellem eufori og dysfori.

Detaljer

Dato:
6. april
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
150,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige