Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Downtown July
18/02/2023 // 21:00 - 01:00

Aarhus Volume præsenterer det fremadstormende band Downtown July til en headliner koncert.

Det bliver en helaftensoplevelse da de også tager to stærke support acts med i form af Døtre og giddy goye!

 

Billetpris:
Forsalg – 110,-
Dørsalg – 125,-

 

Downtown July:
I skabelsen af Downtown Julys eksplosive, dansksprogede musik, praktiserer de lyst til leg og et opgør med faste genrer.
Denne explorative tilgang betyder også, at bandet konstant er i udvikling og opsøger nye musikalske partnerskaber.
Den seneste EP “Alt latter bliver til ekko” byder blandt andet på et samarbejde med den britiske strygertrio – Bryoni James, Naomi Rump og Victoria
Stephenson, som har arbejdet med Kanye West, Jungle og Adele og mange flere prominente navne på den internationale musikscene.

EP’en er også båret af en fysisk rejse til Abbey Road og andre britiske studier, hvor sangene blev optaget i efteråret 2021, med den danske producer Morten Berholt ved knapperne.

 

Døtre:
døtre laver vokalbaseret, elektronisk artpop med tværæstetiske elementer. Universet er teatralsk og giver plads til både omfavnelse og smålighed. døtre kombinerer forskellige kunstneriske udtryksformer og ved hver koncert præsenteres nye kunstnere, der fortolker musikken f.eks. gennem videokunst, installationer eller kostumer.

døtre udforsker poppen som genre, og leger med mødet mellem poppede melodier og alternative lydproduktioner. Deres første single ‘Follow’ udkommer i starten af 2023.

døtre er skabt af Nynne Spangegaard Rasmussen, Sofie Herdorf Krøyer og Sophus Dræby, som sammen komponerer, arrangerer og producerer musikken.

 

giddy goye:
giddy goye laver energisk popmusik med attitude og selvsikkerhed, du ligesom hende selv får svært ved at stå stille til.
Musikken er mødet mellem syrede synthflader, sprøde jazz akkorder, hårde beats og kunstnerens genkendelige vokal. giddy goye skriver sange om kærlighed til mænd og kvinder, sig selv, nye og gamle venner og ikke mindst kærligheden til sine drømme om musikken. I starten af 2022 blev hun udtaget til talentudviklingsforløbet Future Sound og spillede dette års SPOT i maj.

Bag kunstnernavnet gemmer sig 22-årige Birgitte Kolby, som for kort tid siden udgav debutsinglen “LOVERBOY”.

 

Detaljer

Dato:
18/02/2023
Tidspunkt:
21:00 - 01:00
Pris:
110,00kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige