Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
TALK: EP x Menneskeret – Hvorfor gør din stemme en forskel?
16. maj // 19:00 - 23:00
EP x Menneskeret: Hvorfor gør din stemme en forskel?
Hvilke rettigheder bestemmes i Europa-Parlamentet? Hvem gør din stemme gøre en forskel for? Og hvordan sikrer vi menneskerettigheder for dem, der bor i EU, og dem der bor udenfor?
Valget til Europa-Parlamentet den 9. juni nærmer sig, og vi har brug for svar, så vi kan sætte vores kryds på et oplyst grundlag. I samarbejde med Tuborgfondet faciliterer Volume Village tre arrangementer, hvor vi vil blive klogere på valgkampens betydning for vores fremtid.
Til denne EP-valgs talk inviterer vi til en udendørs samtale og refleksion om, hvordan du som EU-borger kan have indflydelse på, at mennesker kan leve i sikkerhed og tryghed.
Mød menneskerettighedsaktivist Manilla Ghafuri, Nadia fra DFUNK og Pernille fra Europæisk Ungdom, som vil besvare de mange spørgsmål og dilemmaer om menneskerettigheder, vi finder i årets valgkamp. Aftenens vært er podcastvært Ahmed Omar.
Kom forbi Volume Village den 16. maj kl. 19.00 og bliv klogere på, hvordan Europa-Parlamentet fungerer, og hvad din stemme kan have indflydelse på flygtninges vilkår i EU.
Efter talken inviterer Volume Village til hyggeligt samvær og samtale, hvor baren vil være åben, og DJ’en spiller.
19.00: DJ Supernova
19.30: Talk
20.15: DJ Supernova
Det er gratis at deltage i arrangementet. Klæd dig på efter vejret.
Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Dato:
16. maj
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://fb.me/e/1YqtDIDM3

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076