Indlæser Begivenheder
Greta
4. oktober // 19:00 - 23:00

GRETA ÅBNER FOR PORTALEN MED TO KONCERTER TIL NÆSTE ÅR

 

Danmarks ukronede synthpopdronning følger op på sit anmelderroste album med koncerter i Aarhus og København.

 

GRETA er klar til at fortrylle publikum med to enestående koncerter i efteråret 2024. Tidligere i år lavede hun en undergrundstriumf ved at spille koncerter på tre af Københavns mest Berlin-inspirerede klubber, nemlig Das Disco, Jolene og Module. Nu er GRETA klar til at erobre Lille VEGA og Volume Village med sit magiske electropopunivers.

 

GRETA har skabt bølger på musikscenen med sin unikke lyd, der kombinerer nostalgiske toner med futuristiske vibes. Hun er blevet beskrevet som ’en soloartist med stort A i stormende udvikling’, og hendes seneste surprisealbum ’Portals’, der udkom i november, har allerede markeret sig som et mesterværk, der har fået stor anerkendelse med 6 ud af 6 stjerner af GAFFA og 5 ud af 6 stjerner i Soundvenue.

 

Hypen om GRETA, som et fænomenalt livenavn, har spredt sig som en steppebrand hos både publikum og anmeldere – blandt andre hos Soundvenue, der kvitterede med seks stjerner efter hendes koncert til Roskilde Festival Summer Days i 2021, og på SPOT Festival 2021, hvor hun optrådte for en tætpakket sal.

 

Detaljer

Dato:
4. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
195,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
GRETA
195,00 kr.
306 tilgængelig