Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Hiphop Night: MAS
09/12/2022 // 20:00 - 03:00

Aarhus Volume og hiphop er to ting der altid har gået hånd i hånd. I har før været til “A-house Party” på institut for (x), men nu har vi noget nyt klar til jer!

Vi holder fast i konceptet. En klassisk Aarhus Volume fest. Vi har selvfølgelig massere af god musik til jer både live acts og dj’s. Det bliver dog i nye rammer, når i nu har muligheden for at komme ned og feste i byens nyeste venue, Volume Village, som er i de fedeste omgivelser under Ringgadebroen!

Vi har naturligvis samlet et skønt line-up til aftenen, hvor vi både kan byde på et nyt stort stjerne skud og lokale buzzin’ mc’s og selvfølgelig brandevarme folk på knapperne resten af aftenen.

Line-up:
MAS
Hunnid22

DJ’s:
Maadzen
Hemlig
Anni
FIA

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en gennemført genial aften!

MAS:

MAS har lagt en skarp plan for resten af sit 2022.Et halvår der kickstartede med singlen ”Langt Fra”, der udkom d. 12. august. På nummeret nærmer sig at få realiseret sin drøm om at slå igennem som artist. Drømmen der startede i hansforældres kælder, virker pludseligt ikke så fjern. Det er MAS’ tur til at træde ud i rampelyset. Senest har han udgivet singlen ”Oven paa” i samarbejde med Thor Farlov, der lå nr. 1 på playlisten New Music Friday og peakede som nr. 24 på Top-50 charten på Spotify. Derudover blev den valgt som Voice Choice på The Voice, Ugens PowerHit på Radio ABC og har fået rotation hos Radio ANR. MAS er nu ogsåklar til at vise, hvor dygtig en liveartist han er tidligt i karrieren. Publikum kan se frem til at opleve MAS live, når han spiller på Volume Village i Aarhus og Ideal Bar, VEGAi København til december. MAS glæder sig utrolig meget til disse koncerter og udtaler:
”Det er første gang jeg for alvor får lov til at lave headlinershows. Så det er virkelig stort for mig personligt. Det bliver federe end nogensinde før, og der kommer til at ske en masse på scenen. Jeg håber at folk har spændtsikkerhedsselen!”

Hunnid22:

Uforudsigelig musikalsk bobbel. Syrede og flamboyante visuals. Smittende energi.

Mød U.N.G., GunShot Sammy, Teejay333, HomeboySoul & Dark Dave fra HipHop-kollektivet HUNNID22. Efter Århus-crewet vandt Red Bulls hiphop talentkonkurrence ‘Mit Kvarter’ og med eksponering fra mainstream medier som Soundvenue, er holdet allerede called out ud til at være en del af de mest lovende danske talenter at holde øje med.

Med soul-samples a la gammel Kanye, lyrisk tætte flows a la Kendrick og produceren Tommy Bounx’s twists, ligger den engelsksprogede rapgruppe i cuttet mellem oldschool-lyd og inspiration fra boom bap og R&B. Oveni puljen, har de også DJ Kofi, der hyper og spreder hele “122”-energiniveauet til crowded.

På kollektivets seneste release ‘I NEED THAT‘, kan du få en forsmag på den mere bouncy HUNNID22, hvis danse-beat er alt for inviterende til at modstå. Selvom gejsten ved at vente på et hårdt beatdrop spiller en stor rolle for meget af deres musik, er det særligt interessant hvordan et hélt track kan føles som et hurtigt, hårdt drop, der ikke behøver den største opbygning. Lidt som på hittet ‘Breaking Bad‘, hvor man tror at den rammer hårdt i starten – men den rammer endnu hårdere allerede ved første beatdrop.

De er en ung, frisk familie – og man kan mærke det!

På JuiceBox Festival var første gang, hvor vi så en ret stor mængde udenfor selve koncertområdet, der også vibede med. Vi har ikke shapet vores musik til en bestemt slags person, hvor det hele er kommet organisk i forhold til vores followers. At der ikke plads til at blive lukket ind på JuiceBox, men vi kunne mærke dem alligevel, var et fedt kompliment.

– U.N.G. omkring at optræde med deres musik til Beat Magasin

Detaljer

Dato:
09/12/2022
Tidspunkt:
20:00 - 03:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige