Indlæser Begivenheder
Josef Franch x Willam Quist | Support: Tjida
12. oktober // 19:30 - 23:30

William Quist

William Quist er en dansk upcoming artist, som tager den klassiske pop-lyd og kombinerer den med flowet og de lyriske elementer fra hiphopscenen.

William Quist tager lytteren med på en relaterbar rejse gennem emner som at gå for meget i byen til at finde den store kærlighed, eller skulle navigere i et landskab fyldt med fælder på de sociale medier. Med hans ærlige, ungdommelige og skarpe lyd formår han for alvor at tage lytteren i hånden mens energierne folder sig ud.

Han har med singlerne ”Det Fint”, ”Bedste/Værste” og ”Hvor Tager Du Hen” vist sit voksende potentiale. William har blandt andet ligget på Spotify playlisten “DK Rap” i 6 uger, ramt New Music Friday Denmark, og er blevet spillet på P3’s Vidundergrunden af flere omgange.

Josef Franch

Den 25-årige Josef Franch formår at vende sin tankemylder og de store spørgsmål i livet til hans stærkeste våben i sin musik. Tekstuniverset omfatter de omstændigheder og følelser, der kan høre til ungdommen på godt og på ondt. Emner som omhandler alt fra fortvivlet kærlighed, by-eskapader og tanker om samfundet. Josef formår at smelte melodiske trapbeats sammen med lyrik fra sin indre verden af slumpoesi og gaderap. Med hans aktuelle album “København”, som udkom i maj 2023, fører han dig med på en blandet rejse af livets mange facetter over catchy hooks og melodiske vers.

Support: Tjida

Tjida er en dansk artist og sangskriver, der laver melodisk pop med sangbare hooks og stærke tekster. Hendes lyd er kendetegnet af en blød og forførende vokal, ofte i kontrast til tungere beats og skarpe synths, der kredser i et helt særligt lyrisk univers fuld af finurligheder. Der refereres til artister som Ariana Grande, Tove Lo og Robin i produktionerne, og melodi og tekst er inspireret af bl.a. Anne Linnet, Thomas Helmig og Andreas Odbjerg. Tjida beskriver selv sin musik som: ‘Små pop-perler sat på en rød tråd af drømme, kærlighed og tvivl’.

Detaljer

Dato:
12. oktober
Tidspunkt:
19:30 - 23:30
Pris:
125,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Josef Franch x Willam Quist
125,00 kr.
313 tilgængelig