Indlæser Begivenheder
Kind mod Kind | Brohaven
29. august // 19:00 - 23:30

Line-up:

Kind mod Kind | Caius | Kamakura x FIA

 

**The concert is outdoors**

Kind mod Kind

Hvordan vil det lyde, hvis When Saints Go Machine og Medina fik et kærlighedsbarn med flair for techno? Måske endda 5 af slagsen? Kind mod Kind er en ny dansk gruppe bestående af fem fyre i starten af 20’erne, der efter at have lavet musik sammen i en håndfuld år, nu har fået hul på et musikalsk univers, der er helt deres eget. Et univers fyldt med kontraster, hvor forsangeren Julius’ inderlige falset danser henover mørke elektroniske produktioner, som på samme tid er dansevenlige og eftertænksomme. Fælles for alle sangene, er en storladen, næsten cinematisk stemning, som giver lytteren en følelse af at tænke tilbage på minder, som de ikke har haft endnu.

Caius

I Caius’ musik møder Ibizas funky solopgangs-house de mørkeste klublokaler i Storbritanniens provinsbyer. Med et fundament af dansable basgange og pulserende trommer danner danskeren sin genkendelige emotionelle house-musik, der leveres i et lydbillede med klare referencer til French House, UK garage og sample-baseret hiphop.

Når Caius optræder live, sker det inde i en kæmpe interaktiv LED-kube, som bliver en visuel forlængelse af hans musikalske performance. Dette innovative element tilføjer en ekstra dimension til de energiske shows og giver publikum en unik oplevelse, der kombinerer lyd og lys på en måde, som sjældent er set før.

FIA x KAMAKURA

FIA og KAMAKURA startede deres DJ journey sammen tilbage i 2021 og har gennem tiden separat haft bmp’en på pulsen. FIA fulgte journeyen videre i LYC, mens KAMAKURA loadede færdig. En sjælden gang bringer de deres elementer sammen til en infused set, i et spænd mellem 130 – 170 bmp af en håndfuld varme tracks.

Detaljer

Dato:
29. august
Tidspunkt:
19:00 - 23:30
Pris:
150,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Brohaven, alm.
150,00 kr.
755 tilgængelig