Indlæser Begivenheder
Klumben & Raske Penge | Filuka | AGGi | Bob Farlig
24. maj // 18:00 - 23:00

Klumben & Raske Penge | Filuka | AGGi | Bob Farlig

Volume Village slår dørene op til en aften fuld af hiphop.

Arrangementet er et første i vores udendørs koncertrække: ‘Brohaven’, som foregår udenfor på arealen ved Volume Village under Ringgadebroen.

 

Klumben & Raske Penge

Klumben & Raske Penge er to mastodonter inden for den danske reggaeton / dancehall scene, og lagde landet ned, da de sang sig ind på hitlisten med sangen ”Faxe Kondi”.

Duoen er erfarne på de danske scener, og debuterede på Roskilde Festivals Pavillon scene i 2012, hvor der var mødt et rekordstort publikum op, som tvang festivalen til at lukke portene ud til campingområdet under koncerten. Da de vendte tilbage til festivalen to år senere, var det derfor på Orange Scene.

Klumben & Raske Penge har haft deres populære, prisbelønnede og dobbelt platinsælgende parløb siden det første nummer ”Rundt” udkom i 2011. En del år senere, i 2019, udgav de fælles album ”Livet”, som sendte de to på en tour rundt i det danske land med glæde og smil hele vejen.

Filuka

Med en unik lyd bevæger Filuka sig i et spændingsfelt af energisk hiphop og varme toner fra soul og reggae. Med sit live-band i ryggen leverer Filuka en stærk liveperformance, der sender kæbleraslende punchlines lige ud af posen. Filuka er lige nu aktuel med første single, fra hendes kommende album ‘Hovedet På Blokken’.

AGGi

Med afropop-rytmer og en moderne, europæisk tilgang til hiphop fusionerer AGGi det bedste fra sine ghanesiske og danske rødder med catchy melodier og forfriskende, bouncy rap. Det beviste hun med førstesinglen ”Better Money”, der bl.a. havde premiere på Soundvenue, var Ugens Upcoming på P3, blev udråbt som en af månedens bedste sange af GAFFA og havnede på Politikens playliste over de bedste nye sange.
Senest har Soundvenue på deres Breakin’ Sound-artikel fremhævet AGGi som et ud af 13 danske navne, man skal holde et skarpt øje med i 2024.

Bob Farlig

Bob Farlig er en Aarhus baseret DJ, der har rødder i reggae. Med rock steady, lovers, steppas og dub i pladetasken forsøger han at skabe et rum, hvor der er plads til fred, kærlighed og gode viberationer mellem alle tribes.

Så hvis du er nede med reggae og groovy rytmer, kommer du til at nyde et DJ sæt fra Bob Farlig.

 

Bob Farlig · Gennem Byen

 

 

**Koncerten er udendørs**

 

Detaljer

Dato:
24. maj
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
150,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Klumben & Raske Penge, alm.
150,00 kr.
582 tilgængelig