Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Livity Music & Ka-Lima Sound
08/04/2023 // 20:00 - 02:00

Aarhus Volume præsenterer en aften med noget af det bedste reggae musik du finder i Danmark. Det gør vi i samarbejde med Livity Music og Ka-Lima Sound.

Forbered jer på en aften med gode vibes og fantastisk musik.

Livity Music:
Med en kæmpe kærlighed for dub roots reggae musik og soundsystemkulturen præsenterer Livity Music forskellige produktioner fra årenes løb i en live dub showcase med vokalisterne Sista Káro og Endurance. Sammen bringer de universelle budskaber om frigørelse, bevidsthed, fællesskab og kærlighed i førersædet.
Sista Káro startede for alvor sin musikalske rejse på Bolsjefabrikken, hvor hun fandt sin vej ind på den danske soundsystem-scene. Sammen med Livity Allstars kommer hun med et stærkt spirituelt budskab om håb, empowerment og troen på dine drømme. Hun har netop udgivet 12” singlen “New Day” på vinyl og som digital udgivelse d. 21. oktober, 2022.
Endurance er en talentfuld kunstner i den københavnske undergrundsreggae-scene. Sammen med Livity Music har han udgivet debutalbummet “Seed of Redemption” (2019) med inspiration fra den gyldne roots-reggae æra fra 1977-81 og med et stærkt budskab om Selassie I’s kærlighed og retfærdighed.
Morten Mccoy er kendt som musiker, sangskriver og producer og er en etableret musiker på den danske musikscene. I denne kostallation livedubber han udgivede og uudgivede Livity Music- og Guiding Star Orchestra-produktioner, som de to vokalister synger over. Laurits Qwist Bilén (trombone) og Chllngr (tenor sax) er to veletablerede instrumentalister, der indenfor genren bl.a. kendes fra Guiding Star Orchestra. De to instrumentalister bidrager med militante, insisterende og ørehængende melodier.

Ka-Lima Sound:
Et hold bestående af nogle af landets aller bedste reggae og dub DJ’s.

Aldersgrænse: 18+

Detaljer

Dato:
08/04/2023
Tidspunkt:
20:00 - 02:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/2gHvdBdx6

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside