Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Marcus.wav | Support: Dos Santos | *UDSOLGT*
8. marts // 19:00 - 23:00

Marcus.wav tager på En sød lille tour i starten af 2024

Når det danske forår 2024 springer ud, bryder Marcus.wav frem på fire scener i landets fire største byer. Han drager nemlig på tour og byder os endnu en gang velkommen i sit hudløst ærlige og catchy lydunivers.

 

Marcus Bjerring har under kunstnernavnet Marcus.wav skabt et eksperimentelt musikalsk univers, der veksler mellem genre som pop, garage, rap og dansktop. Fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste tanker får lov til at se dagens lys.

 

Efter er at Marcus.wav for to år siden vandt KarriereKanonen, har han været på en rejse, der har budt på et kommercielt gennembrud med udsolgte koncerter, tung radiorotation og hits med millioner af streams på Spotify. Det sidste års tid har Marcus.wav dog søgt nogle mere organiske afkroge af sin musikalitet med singlerne ‘Marcus og månen’ og sin nyeste single ‘Måske ta’r jeg fejl’. Om det nye musikalske kapitel fortæller han:

 

“Jeg har brugt meget tid på at finde ud af, hvordan min musik skal lyde og se ud, hvis der skal være
plads til hele sammensuriummet, som er mig. Jeg håber, at jeg med både de nye og gamle sange har skabt et rum, hvor alle kan finde noget at spejle sig selv i, og jeg glæder mig til at invitere på en liveoplevelse, som er et mere helstøbt univers. Jeg tror muligvis, at jeg er ved at blive voksen??”

 

Marcus.wav er i øjeblikket aktuel med sine nyeste singler ‘Måske ta’r jeg fejl’, samt hiPet ‘BERLIN’ med USSEL, der sampler kultklassikeren fra Nordstrøm og har ligget i A-rotation på radio. Disse og mange flere af Marcus.wav’s på en og samme tid muntre, melankolske og energifyldte sange, vil være at opleve på ‘En sød lille tour’ i foråret 2024.

 

 

Support:

Dos Santos

 

Det 22-årige talent tager sambaens filosofi – farverne og festen – med ind på en personlig fortælling om tab og savn. Men debut EP’en ’SAMBA’ er først og fremmest lyden af frihed og ordene fra en ung mand med et åbent livssyn – om at turde give slip på det man har eller havde, for at kunne holde fast i det vigtige i livet; på sig selv, glæden og dansen!

 

’SAMBA’ er en fortælling om kærlighed, familie og om savn, men ikke mindst om frihed – den slags der slippes løs i hovedet, hjertet og kroppen, som sambaens første trin; ”frem, tilbage – uno, dos.”

 

Det er sådan Dos Santos ønsker at møde livet; grib festen og farverne, præcis som man tager imod smerten og ensomheden. Lad nysgerrigheden blomstre, mød mennesker, gå på opdagelse i den indre og ydre verden og tag nye oplevelser ind. For man kan aldrig blive for klog – og absolut ikke på sig selv.

 

Alegria!

 

Dos Santos var blandt Vegas seks udvalgte upcoming navne i slutningen af januar.

 

Detaljer

Dato:
8. marts
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
180,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige