Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
· UDSOLGT · Mas | Support: Ozzy
14/12/2023 // 19:00 - 22:00

Det unge og spirende hiphop-talent fra Rødovre er allerede blevet omtalt som ”Et af de mest interessante nye navne på den danske hiphopscene” og ”dansk raps fremtid; symbol for en generation af sårbare lyrikere”. Det seneste år har MAS spillet sine første headlinerkoncerter, første Danmarkstour, udgivet sit første album og nu annoncerer han to koncerter i efteråret, hvor han gæster Hotel Cecil i København og Volume Village i Aarhus.

 

Det har været et hæsblæsende år for stjerneskuddet MAS, som tilbage i efteråret 2022 spillede sine allerførste headlinerkoncert på Volume Village i Aarhus og et udsolgt Ideal Bar i København, hvor han høstede 5/5 stjerner hos Bands Of Tomorrow med udtalelsen: ”Et af de mest interessante nye navne på den danske hiphopscene, MAS erobrede lørdag aften Ideal Bar, til en højenergisk koncert, der iscenesatte et bemærkelsesværdigt potentiale, med lyrikken og talentet i fokus”.

Foråret 2023 bød på hans første landsdækkende tour, hvor han kom helt fra Rønne til Aarhus og rundede af i et tætpakket Lille VEGA i København. Igen blev MAS mødt med ros fra anmelderne, da Bands Of Tomorrow for anden gang på få måneder kvitterede med 5/5 stjerner, denne gang for hans koncert i Odense: ”Der hersker ingen tvivl om, at MAS’ er en kunstner, der fortjener at blive set og hørt.”

 

Nu har han netop udgivet sit første album, ’Vi Ses’, d. 2. juni, med features fra helt store artister som Kesi og Lamin, som MAS også opvarmede for i Store VEGA i starten af foråret 2023.

 

MAS udgav sit første samlede værk, debut EP’en ’Venteværelset’, i november 2021 og efterfølgende en lang række stærke singler i 2022, som bl.a. ’Langt Fra’, ’Boksning’ og ’Ovenpaa’ med Thor Farlov, samt fælles EP’en ’Nylonhjerter’ med Bjørn. I juni 2023 kom der endelig et debutalbum fra den lyriske poet, som landede ham en plads på Soundvenue ’3 vigtigste albums denne uge’.

 

Debutalbummet ’Vi Ses’ er et øjebliksbillede i MAS’ liv, hvor han gør op med sig selv, hvad der er godt og hvad der er skidt for ham. Her bliver nære relationer kastet op i uvisheden om, hvorvidt de skal med i kufferten, på hans nye eventyr i livet.

 

Jeg har brug for’ holde en pause fra de her fester / burde ha’ holdt mig til min skole og lavet mine lektier / men det’ lidt svært når det kun er rimene, som jeg mestrer / jeg’ træt af mennesker, kan ikke komme gennem semesteret.” – således rapper MAS på åbningsnummeret “Øjne I Nakken”.

Publikum kan forvente højenergiske koncerter med lyrikken og talentet i fokus, når den 23-årige tekstforfatter giver afkald på usunde relationer og livet som det har været, og gør sig klar til at erobre landet med sine stærke, nærværende og smitsomme tekster.

 

Support: Ozzy

Efter flere års forfining af sin lyd og dyb personlig udvikling er kunstneren, ozzy, klar til at tage sin plads som en bemærkelsesværdig kraft i den danske musikverden med udgivelsen af hans kommende EP. I en ung alder af 22 år har ozzy allerede en musikalsk rejse bag sig på mere end 3 år, men det er først nu, at han føler, at tiden er inde til at dele sin musik med verden.

Oprindeligt fra Helsingør, har den unge ozzy, som går under det borgerlige navn: Oskar, for nylig skiftet hjemstavn til København efter hele livet i sin fødeby. I et afgørende øjeblik i 8.klasse, introducerede hans klassekammerat ham til FL Studio, hvilket udløste en kreativ eksplosion. Det meste af ozzy’s musik er siden blevet skabt på hans eget værelse.

Detaljer

Dato:
14/12/2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
180,00kr.
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/9cd2FDXYp

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige