Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Nationwide Presents
19/05/2023 // 19:00 - 00:00

Den 19. maj i Volume Village står aftenen i HipHoppens navn! Her kan du nemlig opleve tre koncerter og to DJ’s, som hver især kommer fra de tre største byer i Danmark, nemlig København, Odense og Aarhus for kun 95 kroner.

 

Nationwide slår med dette arrangement dørene op for sit nye koncept, som handler om at skabe et stærkere sammenhold mellem vækstlaget på tværs af landet. Derfor kan I den 19. maj opleve MLWXDZY fra København, Sankt Thomas fra Odense og Aarhus’ helt egne Hunnid22. I løbet af aftenen vil der være lokale DJ’s på, i form af DJ Gazebo og DJ Wilson, som vil sørge for, at der ikke er stille i Volume Village på noget tidspunkt!

 

MLWXDZY

Rapperen Mellow og produceren Deazy danner sammen duoen MLWXDZY.

De to musikere tager inspiration fra det klassisk britiske mix af grime-rap, garage-beats og drill i skabelsen af deres fælles univers, hvor der eksperimenteres, udforskes, leges og kreeres med fingeren på den urbane puls. Duoens højenergiske musik når langt ud over scenekanten, og forvandler publikum fra tilhørere til festdeltagere.

De to barndomsvenner indgik deres musikalske samarbejde på baggrund af et fælles ønske om at udfordre den danske musikkultur og i stedet præsentere det danske publikum for en ny og mere grænsebrydende blend af musikgenre, der kan være med til at skubbe dansk musik ud over landets grænser.

Forvent høj energi, bastunge rytmer og skarpe flows når MLWXDZY indtager Volume Village med deres benhårde sange.

 

HUNNID22

Hiphop-kollektivet HUNNID22 er efterhånden en gruppe, som ikke kan defineres på genren. Det nyskabende kollektiv fra Aarhus V, arbejder på at skubbe grænser og udfordrer hele Hiphop scenen i Danmark, med deres avantgarde tilgang til at skabe musikalske kompositioner, der går fra at være hårdtslående og energiske, til at være ørehængende og pakket med soul. Med medieomtale fra de største musikmagasiner i Danmark som Soundvenue, Gaffa, Bands of Tomorrow & P3, er HUNNID22 klart en af dem, som man skal holde øje med nu, og i fremtiden. Med en lyd der er lyrisk legende, fyldt med sprængfulde flows og nærmest upoleret men autentisk, kan de slet ikke sammenlignes med nogle andre.

 

SANKT THOMAS             

Sankt Thomas er en odenseansk kunstner der startede karrieren i et sommerhus på Vestfyn, hvor han fandt musikken midt i nogle livsændrende begivenheder, fester og ungdommens mange udfordringer. Der er ikke en linje i Sankt Thomas’ tekstunivers og fortællinger, der er overladt til tilfældighederne.

Med sine energifyldte liveshows, krøllede bars og vendinger i sine tekster og usete flows i den danske musikbranche, får Sankt Thomas enhver til at lytte med og holde fokus når han står i rampelyset. Gennem sin korte karriere er han især blevet rost over sin levering på scenen – for at citere Manus Bell fra Affiliated ”- man kan se på Sankt Thomas at der ikke er nogle andre steder i verden end på den scenen han vil være, når han står i det…” Eventyret startede i melodisk trap, men har gennem tiden formet sig så Sankt Thomas har fundet sin egen og helt originale lyd.

Sankt Thomas er både skabt som en hyldest til hans egen livserfaring, sin familie og til en nær ven, hvoraf navnet stammer fra.

 

FORSALG: 95,-

DØRSALG: 110,-

BILLETSALG:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/mozrlmtwwh

Detaljer

Dato:
19/05/2023
Tidspunkt:
19:00 - 00:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Nationwide
Telefon
50 92 21 66
E-mail
madsv.westberg@gmail.com