Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Northside x Volume Village
13. april // 21:00 - 04:00

PIND + RUNE KUDA + THEO-LIII
DJ: MADS APPEAL + ¡HARTY!

Northside x Volume Village præsenterer en aften i Volume Village med masser af hiphop.

 

Den altid varme Pind er headliner og bliver opbakket af fremadstormende Rune Kuda samt den lokale stjerne Theo-Liii

 

Northside X Volume Village bliver en helaftensoplevelse. Udover de de tre live acts vil der være DJ’s på fra vi åbner til vi lukker. Det betyder også at det er et lidt anderledes format, hvor man kan forvente live koncerter til sent ud på natten, som smelter sammen med dj sets som holder dansegulvet brandvarmt.

 

Pind | 01:30 – 02:00

Pind leverer fortællinger fra en tilværelse i provinsen, der kredser om temaer som udlængsel, rastløshed, forelskelse og den tilnærmelsesvist konstante tvivl omkring meningen med det hele. Det er, som om vi tages med til forfesten og forventningerne, selve festen og turen hjem alene med eftertænksomheden og tømmermændende

 

Theo-Liii | 23:30 – 00:00

Theo-Liii optrådte tidligere under stage-navnet U.N.G. som en del af kollektivet Hunnid22. Under Theo-Liii kører han solostilen med debutmixtapet Keep The Roots Visiiible med kompromisløs og underspillet rap på menuen.

 

Rune Kuda | 22:00 – 22:30

Rune Kuda har hovedet i skyerne og benene på jorden, når han skriver fra hjertet, så det kan mærkes ind i knoglerne. Med en forfejlet major label deal frisk i erindringen, går den københavnske lyriker, der før gik under navnet oktober, i kødet på den branche, som han selv føler sig dårligt behandlet af. Derfor er pennen også ekstra skarp, så ordene får mærkbar tyngde, når Rune passioneret skildrer emner som mental sundhed, identitet og parforhold over atmosfæriske produktioner.

 

 

DJ Mads Appeal | Resident

Dj Mads Appeal direkte fra 8000 Aarhus C, spiller et bredt udvalg af genrer som resident DJ på Headquarters, Shen Mao og Hella. Med sin hovedpassion for hiphop har han spillet en lang række jobs, både analogt og digitalt, alt fra elektronisk til funk og disco. Han vælger altid tracks med energi og karakter og mixer alt fra klassikere til ukendte undergrundsperler.

MadsAppeal · Great House, Pure Joy

 

 

DJ ¡HARTY!

¡HARTY! aka Isabella Hartig er en ung dansk dj/artist, der i sine energiske sets implementerer elementer fra sine Latinamerikanske rødder. Hun er inspireret af UK Garage, DnB scenen og Afrobeats. ¡HARTY! har spillet på nogle af Europas største festivaller, herunder Reading & Leeds (UK), Pukkelpop (BE), BIG Andalusia (ES), m.fl. 

DJ HARTY · HARTY- Look at U

 

 

Northside X er et nyt initiativ fra festivalen, som ønsker at være mere tilstede i byen udenfor festivalen. På deres hjemmeside skriver Northside:

Vi vil gerne være mere til stede i Aarhus – byen, der har bakket op om os, og som vi selvfølgelig har været med til at præge kulturelt gennem de 14 år, NorthSide har eksisteret.

Du kan læse mere om Northside X og de kommende arrangementer her: https://northside.dk/northside-x/

Detaljer

Dato:
13. april
Tidspunkt:
21:00 - 04:00
Pris:
130,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangører

Volume Village
Northside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige