Indlæser Begivenheder
Omar
27. september // 19:00 - 23:30

OMAR

Omar har haft en usædvanlig musikalsk rejse. Allerede som 9-10-årig udgav han sange på YouTube og blev kendt i lokalområdet under navnet Omar Nr1Bandit. Det lå derfor tidligt i kortene, at han ville fortsætte med at lave musik. 

I 2017 udgav han sin første single under navnet Omar og blev hurtigt populær grundet sin unikke vokal og minimalistiske UK-produktioner. I en tid hvor det var hård gaderap, som dominerede den danske urbanscene, stod Omar ud og var et frisk pust. Historierne om at komme fra bunden lød her mere eventyrlige og mindre farlige, når det kom i Omars unikke indpakning. 

Efter mere end 15 singler og et mindre værk tog Omar en kort pause fra musikken for at genfinde sig selv. Da han kom tilbage fra sin selvvalgte pause på halvandet år, var produktionerne større, lyden mere poppet og looket mere fashion. Han fandt et nyt look og en ny lyd, der både var troværdigt og fremadskuende. 

Samtidig blev ambitionerne med musikken også større. Det er ikke længere nok for Omar at vise, at han kan lave musik, der streamer – han vil også vise den side af sig selv, som han har gemt på indtil nu: livemusikken!

2024 blive nemlig året, hvor Omar for alvor træder ind på livescenen og møder publikum. Det er en side af Omar, folk endnu ikke har set. Han er endelig klar til at slå sine folder ud og fortælle hele sin historie.

 

Detaljer

Dato:
27. september
Tidspunkt:
19:00 - 23:30
Pris:
170,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Omar
170,00 kr.
311 tilgængelig