Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Pitch Live III
30/11/2023 // 18:30 - 23:00
Oplev:
Thoughtfool – Martin & Sofie – Stephanie Meincke – The Mukherjee Development
I tredje runde af musikforløbet Pitch er Thoughtfool, Martin & Sofie, Stephanie Meincke og The Mukherjee Development blevet udvalgt af en gruppe professionel fra den danske musikbranche. De får muligheden for at showcase deres musik i Volume Village når alle fire spiller koncert 30. november.
Entré: 50,-
——————————–
Om artisterne:
——————————–

Thoughtfool

Thoughtfool har kogt indie rock på vores alles fælles usikkerheder, og resultatet er hjertesmel- tende sange, der udtrykker meningsløshed med håb og nerve. Frontperson Victor Fisker bruger en opløftende lyd til at krænge sine opgivende tekster ud, hvilket skaber et betagende paradoks, der især mærkes, når bandet spiller deres inderlige og ekspressive koncerter.

”Daybreak består af en række sange, jeg længe har haft brug for at dele. Sange om meningsløshed og overtænksomhed. Kærlighedens storhed og midlertidighed. En beskrivelse af usikkerhederne, der skaber afstanden mellem os.” – Victor Fisker

Thoughtfool debuterede med EP’en “Daybreak” i foråret 2023, hvilket affødte en række koncer- ter, hvor bl.a. Bands of Tomorrow anmeldte med 4/5 stjerner: “Publikum blev lukket ind i et em- patisk lyrisk univers, hvor melankolske tekster blev indhyllet i stærke melodier og et af tristheden uberørt nærvær.”

Projektet blev dannet i 2021, og ledt af forsanger Victor Fisker består bandet ellers af trommesla- ger Johan Skjold Knudsen (Darling Darlene), bassist Jakob Stougaard Wang (About Yesterday, Prize for the Future), Daniel Clifton (Little Winter) og guitarist Martin Welling (Little Winter). EP’en blev udgivet i samarbejde med cph indie label Vi Kan Flyve (Hvor Er Skygge m.fl.).

 

——————————–

Martin & Sofie

Med unison skrøbelighed skaber Martin og Sofie et særligt rum, der får tiden til at stå stille et øjeblik. Det er nærværende folk med stemmerne i centrum

Martin og Sofie er en dansksproget duo, hvor musikken lever allerstærkest, når de ser publikum i øjnene. Duoen er et møde mellem to gode venner, en Københavner og en Sønderjyde, og koncerterne er altid i øjenhøjde med humor og personlige anekdoter.

Martin og Sofie skriver om de store og små spørgsmål i livet, og med deres unisone stemmer, synger de om det der sker når livet rammer en, når det hele brænder lidt på, og når man bare har brug for en ven, en øl og en fridag.

Musikken er et ønske om at omfavne det upolerede og uperfekte, og sangene drager ofte paralleller til kunstnere som Alberte, Anne Linnet og Hymns from Nineveh.

I august spillede Martin og Sofie til UHØRT festival og for tiden lægger de sidste hånd på deres debutalbum, som udkommer til foråret.

 

——————————–

Stephanie Meincke

Stephanie Meincke laver musik til overtænkeren. Det er håndspillet popmusik, der omfavner alt fra jalousi mellem venner til noget så banalt som at blive bange for mørke i en alder af 27 år. Vigtigst af alt så rummer den alle os overtænkere, der i virkeligheden aldrig ikke tænker.

Efter et travlt år med support-jobs for blandt andre Mina Okabe, Patrick Dorgan og Marie Fjeldsted er Stephanie Meincke og hendes band gået i studie-skjul, hvor de pt er i gang med at indspille en EP, der forventes at udkomme i det nye år.

 

——————————–

The Mukherjee Development

The Mukherjee Development – din musikalske lykkepille

Skal du putte The Mukherjee Development i nogen musikalsk kasse, skal det være kassen med musikalsk klasse. De er et særligt musikalsk kollektiv, uanset om du hører bandet LIVE eller på deres album. Begge dele er muligt nu. Mød en håndfuld ambassadører for solskin og håndspillet musik.

Når Tom Petty møder Coldplay. Når intens og insisterende energi møder dyb balance. Når landets bedste musikere mødes, åndehullerne opstår, og tanken er fri. Dér har du The Mukherjee Development, og det kan næsten ikke betegnes nærmere end … at det bliver ikke meget bedre! 

Det kan du selv konstatere på bandets single ’Should I Dance For You’, som allerede flyver nu, og på dét album – af samme navn – der ser dagens lys d.22. september og er ’den svære to’er’ efter sidste års roste album Burnin’ Time, der blev flittigt spillet på radioen og nomineret til Årets Album.

Men for bandet, der – udover dansk/amerikanske/indiske frontmand, Oscar Mukherjee, bl.a. består af sværvægtere fra Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith, er det den nemme to’er. For det var hele præmissen for albummet. ’Ro på’ …

”Vi helliger processen. Vi vil skabe et sprog sammen – og sammen med vores publikum. Vi er venner, har været i branchen i mange år, alting går så stærkt, og lige her, hvor vi er, skriver vi vedkommende sange i en travl tidsalder. Sange, folk har brug for. Vi har lyst til at ruste folk til at huske at være kreative midt i et lidt for højt tempo. Vi vil skrive os ind i fællesskabet, for det er dét, det hele handler om, fortæller Oscar Mukherjee, som er ham, der skriver ordene og sangene i samarbejde med ’kollektivet’ – bandet.

 

Detaljer

Dato:
30/11/2023
Tidspunkt:
18:30 - 23:00
Pris:
50,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige