Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
PLAGUEMACE (SPECIAL GUEST GALGE + BIRTH STRUGGLE DEATH)
08/12/2023 // 19:00 - 23:00
Copenhell-aktuelle PLAGUEMACE udgiver 17. november deres debut album ‘Reptilian Warlords’ gennem det verdensomspændende pladeselskab Napalm Records. Dette fejrer de med i lille rundtur i Danmark hvor de vil præsentere jer for 10 nye dødsmetal hymner smedet efter gammeldags principper. Denne aften står Aarhus for tur hvor bandet vil spille deres nye skive for jer. De er på denne aften i fornemt selvskab af GALGE og Birth Struggle Death
Den horsensianske dødsmaskine PLAGUEMACE er blæst frem på den danske metal scene og har siden deres live-debut i oktober 2021 spillet mere end 60 koncerter i ind- og udland. De har spillet support for danske sværvægtere som Baest og Lifesick, været på tour med Nervosa i UK og Left to Die i Tyskland, spillet en dansk headline tour i foråret 2023 samt været et smut rundt i Skandinavien i sommers. Bandet har på ingen måde tænkt sig at stoppe fremmarchen og ynder at spille endnu flere shows. Du får en unik mulighed for at høre deres nye skive live til dette event.
Galge har med deres mesterligt velskrevne debutplade “Løkkelig” cementeret sig som et af Danmarks absolut mest innovative og unikke ekstrem metal bands. Deres potente kombination af forskellige genrer brygges til en ustyrligt velsmagende cocktail af groovy hooks, mirakuløse riffs og pikant varierede vokalpassager.
Birth Struggle Death, der er dannet i Hamburg i 2015, sparker så hårdt med deres soniske Nike Shox at ens knapbukser blæses direkte af benene. Det er in-your-face hardcore som vor moder lavede det – what’s not to like?

Detaljer

Dato:
08/12/2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
95,00kr.
Hjemmeside:
https://fb.me/e/6ZSAT2y2C

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige