Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
RAVI KUMA | Support: ALGA
07/04/2023 // 19:00 - 23:00

RAVI KUMA ER KLAR MED NY EP OG DANMARKSTURNE I FORÅRET 2023

Det vilde live act Ravi Kuma har længe arbejdet på nye sange, som udfolder sig i en EP i starten af næste år. Nu er de klar til at komme og sprede deres enestående energi ud i hele Danmark, når de tager på turné i marts og april 2023. Det har været et spændende år for Ravi Kuma, som fik P3’s Uundgåelige med singlen ”Cardio” og har spillet en lang række forskellige festivaler i både Danmark og Tyskland i sommeren 2022. I mellemtiden har producer Aske Knudsen og sanger Sharon Kumaraswamy arbejdet på helt ny musik, som udgives i form af en EP i starten af næste år. På baggrund af dette tager Ravi Kuma på Danmarksturné. Ravi Kuma er klar til at bryde ud med et energisk, højspændt og intenst liveshow, som publikumer kommet til at kunne forvente, men alligevel formår bandet altid at overraske. Med sig tager de både trommeslager og blæsere – Ravi Kuma glæder sig og udtaler: ”Vi vil gerne invitere jer til kærlighedsfest og EP-reveal! Vi kommer Danmark rundt med vores nye friske tracks, som vi er i gang med at gøre helt smoochy smooth, dejlig flabede og klar til jer. Vi tager både vores beautiful blæser friends og vores yndlings trommeslager med os rundt. Så se lige om I har tid til at ses et sted i DK!” Ravi Kumas koncerter har fået stribevis af 5 og 6-stjernede anmeldelser gennemårene. Publikum kan altid regne med at få en stor oplevelse, når Ravi Kuma spillerlive. Det bliver en koncert fyldt med overraskelser, men også hvor publikum kommer til at gå svedige og ømme hjem efter koncerten, grundet det højenergiske show. GAFFA skrev også senest at ”Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste live acts”– så er baren sat.

 

SUPPORT:

ALGA

alga laver samtidsmusik i øjenhøjde. alga skaber et rum for alle dem som kan få brug for at glemme sig selv, smelte sammen med en anden og føle sig som en del af noget større. Når du bliver rundtosset af at være i dit eget hoved og når storbyens indtryk bliver overvældende og det eneste man kan gøre er at danse – danser alga med.

Med et råt nærvær inviteres lytteren ind i en verden med plads til de skæve eksistenser, hvor algas tekstunivers fordomsfrit og nysgerrigt udforsker vores skyggesider. Med inspiration fra navne som FKA Twigs, Flume og Lydmor demonstrerer alga hvordan hårdtslående produktioner kan mødes med sjælfulde melodier.

 

“Hvis jeg skal beskrive algas energi vil jeg bruge ordene ‘intime eksplosioner’. Vores musik er et udtryk for den tumult som både vi selv og så mange andre unge mennesker forsøger at navigere rundt i,” fortæller duoens producer Gabriel Blachmann om algas emo-electropop.

Om algas første single Nightmare Stardust fortæller sangskriver Alberte Silberbrandt følgende: Nightmare Stardust er et dystopisk kærlighedsmanifest. I en higen efter at komme ind i det univers der omgiver en dragende person, som man er besat af, er man klar til at underkaste sig personens mørke. Sangen er en undersøgelse af hvor langt man er villig til at rykke sine egne grænser for at blive set, hørt og elsket af personen man tror man er forelsket i.”


Detaljer

Dato:
07/04/2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
160,00kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/2ZC5Uu8vq

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige