Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
SULKA
17/02/2023 // 19:00 - 23:00

SULKA

Den Helt Store Tur Tour

Præsenteret af Aarhus Volume

Sulka er et af landets største lyriske talenter og skyder lige nu hastigt frem på den danske rapscene! Med sin unikke vokal og twistede produktioner drager Sulka folk ind i hendes helt eget univers. Der ingen tvivl om der vil blive leveret en koncert som er noget helt for sig når hun på sin landsdækkende tour stopper forbi Volume Village.

SULKA tager i starten af 2023 på sin først danmarks tour når hun gæster 9 byer på ‘DEN HELT STORE TUR TOUR’ med 3 nye singler i bagaggen fra året der er gået, b.la senest den nye single ‘Kun Mit’ samt ‘La Nu Vær (H.V.H) og ‘Det Gør Du Bare’.  SULKA er fortsat på opdagelsesrejse i det soniske hvor du er inviteret med til at opleve vildskaben på ‘DEN HELT STORE TUR TOUR’. Koncerterne vil blive et udvalg af bagkatalog og nye sange bliver vækket til live i selskab af live-elementer fra SULKAs unikke univers.

SULKA er rapper mere end noget andet. Med et stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og et ubesværet, legende flow, formår hun at sætte spørgsmålstegn ved standarden. SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene med hendes debutalbum ‘Epoker’ og selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger direkte op til klassisk ’her kommer jeg’-rap, kan hun såvel som at uddele verbale lussinger, ligeledes invitere lytteren dybere ind, i det de mere sårbare emner. Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man er i møde med en form for autodidakt musikalitet og intuitiv sangskrivning. Talent man ikke kan lære via andet end at leve livet.
LINKS:

https://open.spotify.com/artist/467BSFPrqZP3HT6dXzsBqv?si=bCFbAQbmRxGTNX0_ZeTy2w

Detaljer

Dato:
17/02/2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
160,00kr.
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/428087982769533

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige