Indlæser Begivenheder
Tamara
21. oktober // 19:00 - 23:00

TAMARA

Ny stærk kvindelig artist på den danske R&B-scene

Vi glæder os sindssygt meget til at præsentere et spirrende stjerneskud i Tamara. Med en fantastisk vokal, et dejligt lydunivers og velskrevede tekster er der ikke tvivl om at Tamara står foran sit gennembrud.

Bag projektet står den 21-årige Tamara Mneney, som med Tanzaniske rødder er opvokset på Færøerne. Siden hun var lille, har Tamara skrevet og lavet musik på sit værelse i den lille bygd Fuglafjørður. Med hendes unikke og smukke stemme bevæger hendes musik sig omkring hendes opvækst, med en enlig mor, og et udseende, der skilte sig ud på Færøerne, har den unge artist ofte følt sig udenfor. Som ung minoritetskvinde har hun ofte haft svært ved at spejle sig i sin omgangskreds, og hendes ønsker og drømme har været anderledes end vennernes. Men der er et sted, hvor hun altid har følt, at hun havde en plads, og det er i musikken. Hun har nu fundet sig til rette i sin egen lyd, og er flyttet til København for at satse alt herpå.

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
120,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon:
41606076
E-mail:
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Tamara Alm.
120,00 kr.
300 tilgængelig