Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Thursday Live: Jaden Castro + NicolajTP
01/12/2022 // 19:00 - 23:00
Thursday Live er et nyt koncert-koncept i Volume Village.
De næste mange uger vil der hver torsdag blive arrangeret koncerter med dygtige musikere fra vækstlaget. Vi ønsker med Thursday Live at præsentere Aarhus for en masse unge aspirerende musikere.
Gennemgående for de artister vi vil præsentere de næste uger vil være at de typisk er fra vækstlaget og lokalforankrede.
Derfor er billetprisen også lav. Vi håber på at lokalmiljøet i Aarhus har lyst til at udforske og opdage nye dygtige artister. Og vi håber at kunne lokke folk ud og høre musikken Live.
I denne første udgave af Thursday Live præsenterer vi Jaden Castro og NicolajTP.
Jaden Castro er ganskevist fra USA, men har efterhånden i mange år været i Danmark og specifikt i Aarhus. Hans melodiske rap og hans stemme er unikt og han tager selvfølgelig et band med sig, når han gæster Volume Village.
NicolajTP er Aarhus all the way. Han har i mange år været på vej frem på den danske hiphop scene. Med up-tempo elektroniske produktioner og en rap/sang-fusion er han et godt bud på en ny stjerne fra Aarhus.

Detaljer

Dato:
01/12/2022
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
50,00kr.
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/37KVNei16

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige