Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
URO ‘UDSOLGT’
20/10/2023 // 19:00 - 23:00

INDERLIGE URO ER KLAR MED KONCERTER I EFTERÅRET 2023

 

URO har med singlen “Føles Godt” featuring Mekdes endnu en gang bevist, at han er garant for at skrive fantastiske popsange, der rammer plet ude hos publikum. Den ærlige sanger og sangskriver arbejder hårdt på ny musik, som han glæder sig til at præsentere til oktober, når han besøger VEGA i København og Volume Village i Aarhus.

 

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod en lys fremtid. I efteråret 2022 udgav URO singlen ”Føles Godt” featuring Mekdes, som virkelig har taget publikum med storm. Den har streamet over en halv million gange og er landet i højeste rotation på P3 efter at have været udgivet i et par måneder. URO arbejder hårdt på ny musik, der kommer i løbet af 2023, og som han glæder at spille for publikum til koncerterne i Lille VEGA d. 19. oktober og Volume Village d. 20. oktober 2023. URO glæder sig og udtaler:

”Jeg har et singleforløb planlagt, hvor jeg snart kommer ud med en masse ny musik. Nogle af sangene spillede jeg live på sidste tour, så jeg glæder mig til at I næste gang også kan synge med på dem!”

 

På livefronten har URO allerede haft stor succes med at udsælge koncerter, hvor publikum er blevet blæst bagover af hans fantastiske kunne som sanger. Seneste blev det til en udsolgt Hotel Cecil i København, da han var på turné i efteråret 2022.

 

”Jeg elsker virkelig at spille live. Den energi jeg får lov at give, men også den energi jeg modtager fra publikum, er fuldstændig unik. Hver gang jeg har spillet en koncert, ville jeg ønske at jeg kunne trykke ”forfra” og gøre det hele igen. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til de her to koncerter i efteråret – det bliver bedre end nogensinde før!” udtaler URO, der går under det borgerlige navn Jeppe Kronback.

 

URO kickstartede sin karriere tilbage i 2020 med EP’en ”I storslået kinddans, med livet som indsats”, hvor man bl.a. kan finde hitsinglen ”Når Jeg Blir Til Jord” er at finde på. URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet.

 

Se ”Føles Godt” livesession med URO & Mekdes:

 

Detaljer

Dato:
20/10/2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
180,00kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Aarhus Volume
Telefon
41606076
E-mail
kontakt@aarhusvolume.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige