Indlæser Begivenheder
Volume Jazz Village: Allen Anjeh | Sunbörn | Left Up Right | Pladedamen
20. juli // 16:00 - 22:30

Aarhus Jazz Village

Aarhus Jazz Festival og Volume Village slår sig sammen om en aften, der fokuserer på vækstlags jazz og giver plads til jazzmusikere, der udfordrer konventioner og blander genrer. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et program, der er centreret omkring jazz, fusioneret med urbane genrer som elektropop, afro, hiphop og reggae.

Allen Anjeh

Allen Anjeh siger tingene, som de er. Hun spiller alt R&B og trækker både på sin barndom i Cameroon og sine teenageår i Danmark og skaber en lyd, der er fuldkommen hendes egen. 

I sine tidlige teenageår flyttede hun med sin mor til Danmark, en flytning hun selv beskriver som et kæmpe kulturchok. Allen Anjeh skulle lære et helt nyt sprog og skilte sig ud som den eneste sorte elev på sin danske skole. En oplevelse, hun beskriver som meget mentalt drænende. Til gengæld blev musikken et frirum for Allen Anjeh, der konstant nynnede og sang for sig selv. Igennem musikken kunne hun udtrykke sine tanker og følelser.  

På sin EP Ó mmɛ ne’ fra 2023 beviser Allen Anjeh sit kunstneriske potentiale som alt R&B artist med en klar popkant. Samtidig er albummet en hyldest til kultur og de mennesker, der betyder noget for Allen Anjeh – og et opgør med det Globale Nords stigmatiserende fortællinger og forestillinger om det afrikanske kontinent.

Left Up Right

Det aarhusianske band Left Up Right er et ungt og energisk band. Med afsæt i beatbaseret jazz  undersøger de grænserne mellem musikalske verdener. 

Navnet – Left Up Right – afspejler bandets tilgang til musikken: De bevæger sig i forskellige retninger, udfordrer konventionerne og skaber noget nyt. Fra den venstre jazzens frihed, opadgående elektroniske rytmer, og til højre i verdensmusikkens uendelige mangfoldighed.

Følg med på en musikalsk rejse, når Left Up Right åbner døren til deres dynamiske og moderne lydunivers.

Bandet består af Alfred Lassen (keys), Sebastian Lange (trommer), Harald Hagelskjær (bas) og Albert Schwalbe (Sax).

Pladedamen 

Pladedamens stil er eksotisk og eksperimentel. Jazzen går igen, men står aldrig alene. Pladedamen fusionerer i sine DJ-sets genrer som jazzhop, afrobeat, jazzfunk og jazztronica, der skaber en moderne lyd med rødder i det gode gamle. Krydret med alt fra latin til calypso skaber Pladedamen en groovy stemning, der både kan lounges og danses til!

Bag pulten står Josephine Denice, en ung kvinde fra Kolding med en kæmpe kærlighed til musikken. Pladedamens mission er at ramme folket på den anden side af pulten med en bølge af good vibes.

Sunbörn 

Groovy solskins-beats og virtuose, jazzy blæsere mødes hos Sunbörn (tidl. KutiMangoes), i en nyskabende, global lyd, der bygger bro mellem kulturer. 

Bandet har udgivet 4 albums, vundet 4 DMA – senest som bedste live-band – og deres musik har vundet gehør over hele verden. 

Musikken bevæger sig elegant gennem grænserne for jazz, fusion og global musik – og rummer både akustisk, håndspillet ekvilibrisme, jazzede arrangementer og moderne elektroniske klang. 

Bandets seneste album, Sunbörn, udkom i april 2023 og repræsenterer sekstettens vision om at forene og inspirere: 

“Vi mennesker er alle født under den samme sol, og trods vores forskellige baggrunde og erfaringer, har vi det meste til fælles. Musikken taler til vores fælles menneskelighed i en tid, hvor verden har brug for at samles.” 

Musik til krop, intellekt og sjæl. 

Bandet består af Johannes Andresen (keyboard, moog bass), Michael Blicher (sax, fløjte), Aske Drasbæk (sax), Gustav Rasmussen (trombone, guitar), Magnus Jochumsen (percussion) og Casper Mikkelsen (trommer)

 

 

Volume Jazz Village ticket, incl. afterparty: 150,-

Detaljer

Dato:
20. juli
Tidspunkt:
16:00 - 22:30
Pris:
150,00kr.

Sted

Volume Village
Thomas Koppels Gade 201
Aarhus C, 8000 Denmark
+ Google Maps
Telefon
+45 4160 6076

Arrangør

Volume Village
Telefon
22 90 49 14
E-mail
kontakt@volumevillage.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Aarhus Jazz Village, full ticket
150,00 kr.
350 tilgængelig